Ingrediënten
- 2 Bami pakket
- 56 g Mix voor kerriesaus
- 490 g Roerbaksaus zoetzuur
- 270 g Satésaus
- 227 g Ananas
- 340 g Sperziebonen
- 200 g Cashewnoten ongezouten
- 2 Uien
- 250 g Ketjap manis
- 400 g Kipfilet
- 400 g Varkensfilet
- 100 g Runderreepjes
- 200 g Rundergehakt
- 1000 g Witte rijst
- 250 g Mie
Bereidingswijze
Zet in 13 stappen deze heerlijke Chinese rijsttafel op tafel.
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Snijd de varkenslapjes in reepjes, de ui in blokjes en de kipfilet in grove stukken.
- Zet 4 koekenpannen op het vuur en doe in elke pan een beetje zonnebloemolie. Verwarm de pannen.
- Doe het vlees in de aparte pannen en bak het gaar.
- Voeg de bamipakketten toe aan elke pan en roerbak ze.
- Doe in de pan met kipfilet alles nog 10 minuten staan.
- Maak een pan met rijst en een pan met bami volgens de instructies op de verpakking.
- Doe in de pan met sperziebonen het sap erbij en laat het even warm worden.
- Voeg aan de varkenslapjes zoetzuur saus toe.
- Doe in de pan met reepjesvlees ananas, doperwten, kerriesaus en maak er een saus van.
- Doe in de pan met gehakt cashewnoten en ketjap en laat het indikken tot er een saus ontstaat.
- Voeg in de pan met sperziebonen satésaus toe, roer goed door en laat het rusten gedurende 10 minuten.
- Serveer alles op tafel.