1. Home
  2. Recepten
  3. Gerechten
  4. Nagerecht
  5. Nagerecht
Alle recepten voor nagerechten vind je op Smulweb.nl

Het dessert, de perfecte afsluiter van het diner. Voor wat voor toetje kies jij? Hier vind je de lekkerste nagerechten. Zoals sorbets, kaasplankje, crŤme brulee, meringue, Griekse yoghurt met honing en noten, tarte tartin, cheesecake, fraindises, ijsbonbons, slagroomtruffels, panna cotto en bijzondere koffie als Irish coffee, Mexican coffee en ijskoffie!

IJs en sorbet Meer IJs en sorbet recepten »
Pudding Meer Pudding recepten »
Kaas Meer Kaas recepten »
Fruit Meer Fruit recepten »
Vla en yoghurt Meer Vla en yoghurt recepten »
Koffie Meer Koffie recepten »
Taart Meer Taart recepten »
Friandise Meer Friandise recepten »
Cake Meer Cake recepten »
Best beoordeeld
Suggesties kookboeken

Super lekker nagerechtje dat we wel zeker 40 minuten moeten laten opstijven in de koelkast ! ¬†Eens in je leven moet je dit Italiaans nagerecht geproefd hebben ! ¬†Je kan ¬†het eventueel bestrooien met stukjes fruit van het seizoen ....smakelijk¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit overheerlijke Italiaanse bijzondere roomijs moet je zeker √©√©ns in je leven hebben geproefd ! ¬†Zonder ijsmachine kan je het evenzo bereiden .¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Heerlijke chocolademousse met Ename Tripel bier .... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Lekker zomers nagerechtje . ¬†Je kan de labneh ook kant en klaar kopen ! In dit recept bereiden we hem zelf (moet wel 24 u in de koelkast) !!!!In Nederland kennen we ‚€ėhangop': uitgelekte karnemelk of yoghurt met een kwarkachtige structuur dat vaak als toetje gegeten wordt. In Libanon (en de mediterrane cultuur) is labneh een heel populair bijgerecht en labneh is eigenlijk niets anders dan uitgelekte yoghurt, hangop dus; hoe simpel kan het zijn?! Quote:Het grote verschil met onze hangop is, dat labneh vermengd wordt met een beetje zout en samen met een goede olijfolie en een kruiden- of groentemengsel als dip gegeten wordt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Arabisch

Koekjes uit de Italiaanse streek van Le Marche , makkelijk en lekker¬† …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

4 plakjes bladerdeeg 2 bananen 1 zakje vanillesuiker 1 theelepeltje kaneel 1 eetlepel honing scheutje melk flesje chocoladesaus …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

***Deze variatie is de allerlekkerste die wij ooit hebben gegeten!*** …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Volgens vrienden de beste tiramisu die ze ooit proefden. Simpel en luchtiger dan de traditionele. Hoe blij kun je worden van tiramisu. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit recept levert de lekkerste, luchtigste en beste chocolademousse op die ik ooit heb gegeten. Recept van een meesterkok! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Een fantastisch dessert waar je nooit genoeg van krijgt. De combinatie van toffee en appel is klassiek, maar je kunt het ook met peren, bananen of zelfs aardbeien proberen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Dis is de oorspronkelijk recept uit Frankrijk. De flan, Parijse Flan is een van de lievelingsrecept van de fransen en ik vond het jammer dat ik hier niet bij de bakker kon vinden. Ik ben dus op franse siten op zoek gegaan naar het juist recept. Dit is een hele simpel en vooral lekker toetje …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans
Populaire Nagerecht kookboeken:
Top